Menu

Uitzendorganisatie met betrokken aanpak

Werkzaamheden

Persoon:

Functie:

Ons team

Fissh is een uitzendbureau dat zich richt op technisch ondersteunende vakkrachten. Het bedrijf bedient daarmee kleine of middelgrote ondernemingen in de bouw en techniek, voornamelijk in Noord-Brabant en Gelderland.

Achtergrond

Paul Pastoor werkte jarenlang in de uitzend- en payrollbranche, waar hij de kneepjes van het vak leerde.

In 2015 besloot hij voor zichzelf te beginnen, samen met zijn compagnon. Hij richtte Fissh op en specialiseerde zich in technisch ondersteunend personeel vanuit de Europese Unie. Fissh staat bekend vanwege de kleinschalige, persoonlijke aanpak. Wie contact opneemt, schakelt rechtstreeks met Paul.

Dankzij de korte lijnen is het eenvoudig om snel dingen te regelen. Geen stropdassen en kleine lettertjes, maar eerlijk en transparant zakendoen.

Gemotiveerde werknemers

Het geheim achter goed personeel zit bij Fissh in het creëren van goede omstandigheden. We zorgen voor comfortabele huisvesting en degelijke voorzieningen voor de werknemers. Hierdoor voelen de werknemers zich prettig en zijn ze gemotiveerd om voor onze opdrachtgevers te werken. We investeren in opleiding / VCA / techniek en taal en ze kunnen rekenen op een goed salaris. Doordat we werken met een eigen verloningspakket, kunnen we snel en efficiënt handelen.

Fissh levert gemotiveerde vakkrachten uit de EU!

Vacatures
Dit is ons team:

Meer weten?

Bellen gaat het snelst!

Neem contact op en we helpen u graag verder.